Over mij

Meer dan een decennium aan ervaring

Mijn naam is Ricardo Pol en ik ben de oprichter van Pol Klusbedrijf. De afgelopen 10 jaar heb ik erg veel praktijkervaring opgedaan op het gebied van bouw-, sloop-, timmer-, renovatie- en schilderwerk. Hierdoor heb ik in 2017 besloten een eenmanszaak op te zetten. Mijn kennis heb ik verder uitgebreid met diverse opleidingen en cursussen zoals stucen en tegelzetten waardoor ik ruim inzetbaar ben voor vrijwel alle klussen in en om het huis. Mijn passie gaat echter uit naar timmer- en schilderwerk. Verder ben ik VCA VOL gecertificeerd.

Testimonials

Wat vinden anderen van Pol Klusbedrijf?

Ricardo heeft onze garage van zo’n 25m2 omgetoverd tot woonruimte. Timmerwerk, binnen en buitendeuren plaatsen waaronder een soft close schuifdeur. Schilderen, pvc visgraat vloer leggen, elektra en afwerking. Van alle markten thuis. Ricardo werkt zeer secuur en wil alles perfect hebben en dat is ook te zien aan het eindresultaat. Ook geeft hij advies wat naar zijn idee de beste oplossing is, dat is ook erg fijn als leek. Daarnaast ook een hele aardige vent die duidelijk communiceert wat hij gaat doen en waarom en komt alle afspraken netjes na. Kortom: zeer tevreden en hij mag bij een volgende klus zeker terug komen!

— Mark, Udenhout

Ik heb Pol Klusbedrijf ervaren als betrouwbaar en zeer vakkundig. Eigenaar Ricardo Pol geeft goed advies, komt afspraken na en werkt zeer nauwkeurig. Diverse schilderwerken uitgevoerd, badkamer gerenoveerd en opnieuw betegeld. Ben heel erg tevreden!

— Anja, Tilburg

Ben heel blij met de diensten die Ricardo bij mij gerealiseerd heeft, vorig jaar een overkapping in de tuin gemaakt, zeer vakkundig, geniet er elke dag van! Nu weer mijn zolderatelier gerenoveerd, knap werk! Nogmaals dank, kan je bij iedereen aanbevelen!

— Denise, Hilvarenbeek