Over Pol Klusbedrijf

Leer het bedrijf kennen

Over mij

Meer dan een decennium aan ervaring

Mijn naam is Ricardo Pol en ik ben de oprichter van Pol Klusbedrijf. De afgelopen 10 jaar heb ik erg veel praktijkervaring opgedaan op het gebied van bouw-, sloop-, timmer-, renovatie- en schilderwerk. Hierdoor heb ik in 2017 besloten een eenmanszaak op te zetten. Mijn kennis heb ik verder uitgebreid met diverse opleidingen en cursussen zoals stucen en tegelzetten waardoor ik ruim inzetbaar ben voor vrijwel alle klussen in en om het huis. Mijn passie gaat echter uit naar timmer- en schilderwerk. Verder ben ik VCA VOL gecertificeerd.

Ervaringen

Wat vinden anderen van ons?

Ik heb Pol Klusbedrijf ervaren als betrouwbaar en zeer vakkundig. Eigenaar Ricardo Pol geeft goed advies, komt afspraken na en werkt zeer nauwkeurig. Diverse schilderwerken uitgevoerd, badkamer gerenoveerd en opnieuw betegeld. Ben heel erg tevreden!

Anja, Tilburg

Ben heel blij met de diensten die Ricardo bij mij gerealiseerd heeft, vorig jaar een overkapping in de tuin gemaakt, zeer vakkundig, geniet er elke dag van! Nu weer mijn zolderatelier gerenoveerd, knap werk! Nogmaals dank, kan je bij iedereen aanbevelen!

Denise, Hilvarenbeek
Vraag offerte aan

Uw project in de juiste handen

Heeft u een klus of project waar u zelf niet aan toekomt of wil u het liever in handen laten van een vakman? Vraag dan een gratis offerte aan.

Vraag offerte aan